ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του πολιτιστικού χώρου της Alpha Bank "ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ"

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρετήσεως και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που προσφέρει ο πολιτιστικός χώρος της Τραπέζης "ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ", λειτουργεί πλέον ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), το οποίο απευθύνεται στο ευρύ κοινό και παρέχει στους ενδιαφερομένους τη δυνατότητα να προμηθεύονται άμεσα και γρήγορα τις Εκδόσεις της Τραπέζης και αντίγραφα περιορισμένου αριθμού αρχαίων νομισμάτων από τη Νομισματική Συλλογή της. Επίσης, μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος παρέχεται ενημέρωση για τα νέα προϊόντα αλλά και για τις εκάστοτε ισχύουσες προσφορές και εκπτώσεις.

Η Alpha Bank ξεκίνησε το 1957 την εκδοτική της δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει εκδόσεις οικονομικού, ιστορικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου που αναφέρονται σε ποικίλες πτυχές της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή. Επίσης, δίδει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της νομισματικής με κύριο άξονα τα 11.000 περίπου αρχαία ελληνικά, ρωμαϊκά και βυζαντινά νομίσματα της Νομισματικής Συλλογής της, η οποία θεωρείται από τις σημαντικότερες συλλογές διεθνώς.

Οι Εκδόσεις και τα αντίγραφα νομισμάτων διατίθενται και στον πολιτιστικό χώρο "ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ", ο οποίος στεγάζεται στο Κεντρικό Κτήριο της Τραπέζης στην Αθήνα, επί της οδού Σταδίου 40, στο ισόγειο.

Η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διευθύνσεως  www.alpha.gr/alphapolitismos

Πληροφορίες:
ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Υπεύθυνη: κυρία Π. Καλλιμάνη
Τηλ.: 210 326 2465
E-mail: infopolitismos@alpha.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ