Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Αρχική / Παραγγελία και πληρωμή

Παραγγελία και πληρωμή

Δείτε τα βήματα για να κάνετε αγορές από το e-shop μας:

 1. Επιλέξτε το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε. Αφού επιλέξετε την ποσότητα, πατήστε «Προσθήκη στο καλάθι».
 2. Πατήστε «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» για να δείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, καθώς και το συνολικό ποσό τής παραγγελίας. Για να συνεχίσετε, πατήστε «Ταμείο».
 3. Συμπληρώστε το email σας και όλα τα στοιχεία χρέωσης σας, και επιλέξτε αν θέλετε «Συσκευασία δώρου».
  Επιβεβαιώστε αν η διεύθυνση αποστολής είναι ίδια με τη διεύθυνση χρέωσης. Αν είναι διαφορετική, συμπληρώστε τα «Στοιχεία αποστολής» στη φόρμα που εμφανίζεται.
  Αν έχετε εκπτωτικό κουπόνι, συμπληρώστε τον κωδικό στην καρτέλα δεξιά και πατήστε «Προσθήκη».
  Για να συνεχίσετε, πατήστε «Συνέχεια στον Τρόπο αποστολής».
 4. Επιλέξτε εάν θέλετε να στείλουμε την παραγγελία σας με courier ή αν θέλετε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας (Πεσμαζόγλου 12-14, 105 64 Αθήνα). Για να συνεχίσετε, πατήστε «Συνέχεια στον Τρόπο πληρωμής».
 5. Επιλέξτε αν θέλετε να πληρώσετε με κάρτα ή με κατάθεση σε τράπεζα και πατήστε «Συνέχεια στην Προεπισκόπηση».
 6. Ελέγξτε και επιβεβαιώστε τα στοιχεία χρέωσης, τιμολόγησης και τα στοιχεία αποστολής. Αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και επιλέξτε «Ολοκλήρωση».
 7. Αν επιλέξετε πληρωμή με κάρτα, μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον για να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
  Αν επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, εμφανίζονται τα στοιχεία του λογαριασμού στον οποίο θα καταθέσετε το χρηματικό ποσό για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, εμφανίζεται ο αριθμός της παραγγελίας σας και μήνυμα ότι σας έχει σταλεί email επιβεβαίωσης.

Μπορείτε να πληρώσετε με:

 • Χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, American Express οποιασδήποτε τράπεζας).
 • Τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό Alpha Bank με ΙΒΑΝ GR7001401010101002002044526

Δεν μπορείτε να λάβετε τιμολόγιο για τις αγορές σας από το e-shop του alphapolitismos.gr.

Δίνουμε ιδιαίτερα σημασία στα προσωπικά δεδομένα και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας, και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και απόρρητες και δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιοποιούνται με κανέναν τρόπο. Μάθετε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η ιστοσελίδα που εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Alpha Bank. Για να επιβεβαιώσετε την αυθεντικότητα της σελίδας, αναζητήστε το εικονίδιο με το λουκέτο στην αρχή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης στον browser σας.
Τα στοιχεία της κάρτας σας (αριθμός, ημερομηνία λήξης και κωδικός ασφάλειας) κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στην τράπεζα που την έχει εκδώσει, για να εγκριθεί η χρέωση. Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται μέσα από το alphapolitismos.gr γίνονται με ασφάλεια μέσα από την ειδική υπηρεσία Nexi e-Commerce, που βασίζεται στα διεθνή πρότυπα ασφαλείας καρτών.
Η τεχνολογία και τα συστήματα που χρησιμοποιούμε για την ασφάλεια των αγορών σας περιλαμβάνουν:

 • Κρυπτογράφηση των στοιχείων των καρτών σας (SSL 128).
 • Ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας της σελίδας της Alpha Bank.
 • Συστήματα ασφαλείας της Alpha Bank που καταγράφουν και προστατεύουν την πρόσβαση και τα δεδομένα των συστημάτων της.
 • Υποχρεωτική χρήση επιπλέον κωδικού ασφαλείας μιας χρήσης (OTP), εάν απαιτείται από την τράπεζα έκδοσης της κάρτας, για την ασφαλή online χρέωσή της (Verified by Visa, Mastercard SecureCode και American Express SafeKey®).

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο e-shop είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 6% για τις εκδόσεις και ΦΠΑ 24% για τα αντίγραφα νομισμάτων.
Το e-shop διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση.