Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Αρχική / Νέα και δράσεις / Διαγωνισμός ζωγραφικής με παιδιά των υπαλλήλων του Ομίλου Alpha Bank
13.01.2023

Διαγωνισμός ζωγραφικής με παιδιά των υπαλλήλων του Ομίλου Alpha Bank

Διαγωνισμός ζωγραφικής με παιδιά υπαλλήλων του Ομίλου Alpha Bank
Διαγωνισμός ζωγραφικής με παιδιά υπαλλήλων του Ομίλου Alpha Bank

Έναν δημιουργικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζω τον κόσμο που ονειρεύομαι» και «Κάνω μια ευχή για όλα τα παιδιά του κόσμου» διοργάνωσε η Alpha Bank. Στόχος ήταν η δημιουργία της ευχετήριας κάρτας της Τράπεζας για το 2023.

Όλα τα παιδιά των υπαλλήλων του Ομίλου, ηλικίας 5-15 ετών, ελευθέρωσαν τη φαντασία τους, ζωγράφισαν τον κόσμο όπως τον ονειρεύονται και έγραψαν την ευχή τους με αποδέκτες τα παιδιά όλου του κόσμου. Μέσα από τα έργα των παιδιών, ταξιδέψαμε σε κόσμους ονειρεμένους.

Πολλές ήταν οι συμμετοχές, οι ζωγραφιές και οι ευχές. 397 παιδιά συναδέλφων από κάθε γωνιά της Ελλάδας ονειρεύτηκαν έναν καλύτερο κόσμο και μοιράστηκαν μαζί μας τις γεμάτες αγάπη ευχές τους για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ο διαγωνισμός ανέδειξε 5 νικήτριες και νικητές. Το έργο της πρώτης νικήτριας επιλέχτηκε για να εικονογραφήσει την εταιρική ευχετήρια κάρτα για το νέο έτος.

  • 1η θέση – Μαρία Λαγωνίκα, 14 ετών: «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία και χαμόγελα!»
  • 2η θέση – Παναγιώτα Ασημακοπούλου, 5,5 ετών: «Φέτος τα Χριστούγεννα, ο μόνος πόλεμος που θέλουμε είναι ο χιονοπόλεμος!!!»
  • 3η θέση – Αλέξανδρος Νικητόπουλος, 9 ετών: «Όλοι μαζί ας κοιτάξουμε τα αστέρια και ας ονειρευτούμε ένα καλύτερο κόσμο!!!»
  • 4η θέση – Κλεοπάτρα Μιχαλάκη, 13 ετών: «Να ενωθούν όλα τα παιδιά του κόσμου για έναν μελλοντικό πλανήτη με ειρήνη».
  • 5η θέση – Μελίνα Ιωαννίδη, 12 ετών: «Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να νιώσουν αγάπη και προστασία και όταν κοιτούν τον ουρανό ο φόβος να φεύγει μακριά».

Παράλληλα, ως διαχρονικός υποστηρικτής δράσεων με κοινωνική ευαισθησία, συνεχίσαμε το κοινωνικό μας έργο κατά την περίοδο των εορτών, αναλαμβάνοντας να πραγματοποιήσουμε τις παρακάτω ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, από το Ίδρυμα «Make a Wish»:

  • Στέφανος, 14 ετών – Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο.
  • Σοφία, 6 ετών – Ευχήθηκε να αποκτήσει μια παιδική χαρά.
  • Σιντορέλα, 6 ετών – Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα καινούριο δωμάτιο.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και τα πολύ όμορφα έργα και τις ευχές που μας χάρισαν!