Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Αρχική / Εκδόσεις / The Economic Development of Southeastern Europe in the 19th Century

Έτος έκδοσης: 2011

The Economic Development of Southeastern Europe in the 19th Century

Η έκδοση The Economic Development of Southeastern Europe in the 19th Century πραγματεύεται την οικονομική ανάπτυξη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη τον 19ο αιώνα. Στο αντίστοιχο διεθνές συνέδριο που διοργανώθηκε από το Ιστορικό Αρχείο της Alpha Bank το 2006 στην Κέρκυρα συμμετείχαν διακεκριμένοι ιστορικοί και οικονομολόγοι.

Στοιχεία έκδοσης
  • Επιμέλεια: Edhem Eldem, Σωκράτης Πετμεζάς
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Έτος έκδοσης: 2011

Τι περιλαμβάνει η έκδοση

Η έκδοση The Economic Development of Southeastern Europe in the 19th Century (Η οικονομική ανάπτυξη της νοτιοανατολικής Ευρώπης τον 19ο αιώνα) είναι συνέχεια της εκδοτικής δραστηριότητας του Ιστορικού Αρχείου της Alpha Bank. Τον τόμο επιμελήθηκαν ο Σ. Πετμεζάς, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, και ο E. Eldem, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου.

Στο αντίστοιχο διεθνές συνέδριο που διοργανώθηκε από το Ιστορικό Αρχείο το 2006 στην Κέρκυρα συμμετείχαν διακεκριμένοι ιστορικοί και οικονομολόγοι της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στις εργασίες τους περιγράφονται τα χαρακτηριστικά της οικονομικής ανάπτυξης στη νοτιοανατολική Ευρώπη τον 19ο αιώνα, συνολικά, ανά χώρα αλλά και ανά κλάδο δραστηριότητας.

Επιμέλεια: Edhem Eldem, Σωκράτης Πετμεζάς
Τόπος και χρονολογία: Αθήνα, 2011
Διαστάσεις: 24 x 16 εκ.
Σελίδες: 539
Τύπος εξώφυλλου: Πανόδετο
ISBN έκδοσης: 978-960-99793-1-3